13 500 kr exklusive moms Anmäl direkt
Göteborg 19-20 mars
2 heldagar
Stäng
Kurs

Värme och ventilationsteknik

Effektiv energianvändning är en avgörande faktor för att nå miljömålen.

Det upplevda inomhusklimatet är en viktig faktor för att hyresgäster ska trivas. Det är flera omständigheter och faktorer som styr vad som upplevs som ett bra inomhusklimat.

Just bristande ventilation är ofta orsaken till fukt och mögelskador. Har fastigheten en undermålig ventilation kan en lokal eller lägenhet bli för kall eller för varm, den kan till och med göra oss sjuka.

I kursen Värme och ventilationsteknik får du genom teori och praktik lära dig vilka faktorer som kan påverka inomhusklimatet både positivt och negativt.

Resultat efter kurs

Efter avslutad kurs har du en bra förståelse för vikten av en bra fungerande värme- och ventilationsteknik och kan hålla konstruktiva dialoger med hyresgäster och entreprenörer. Du kan kontrollera anläggningar och fatta korrekta beslut i driftsfrågor. Med god kunskap om hur system är tänkta att fungera, kan du själv avgöra vilka insatser som behövs för att optimera driften. Du har även kunskap om fastighetens olika styr- och reglersystem samt färdighet att påverka dem.

Efter avslutad kurs får du grundläggande kunskaper för dig som också vill läsa drift- och energioptimering – en utbildning som ger dig verktygen för att sänka en fastighets kostnader och samtidigt behålla nöjda hyresgäster. Utbildningen ges i form av en tvådagarskurs och vänder sig till dig som vill ta din karriär inom fastighetsbranschen till nästa steg.

Kursen vänder sig till

Fastighetsvärdar, bovärdar, husvärdar, fastighetstekniker, fastighetsskötare med flera.

Kursmoment
I kursavgiften ingår även:
Allmänna Villkor
13 500 kr exklusive moms Anmäl direkt
Göteborg 19-20 mars
2 heldagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.