12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans Kontakta oss!
Stäng
Kurs

Fastighetsekonomi – grundkurs

Grundkursen i Fastighetsekonomi ger dig som är verksam i fastighetsbranschen en god grund för att förstå och hantera de ekonomiska sambanden inom fastighetsföretag.

Under utbildningsdagarna kommer du att få förståelse för fastighetsföretags ekonomi och på vilket sätt du kan påverka och ta större ansvar för projekt, lönsamhet och resultat. Kursen ger dig en ökad trygghet i din yrkesroll oavsett om du arbetar med uthyrning, administration eller ren förvaltning.

Efter genomförd grundkurs i fastighetsekonomi

Efter avslutad kurs kan du kalkylera för hyressättning, göra budget, analyser av utfall på drift- och underhållskostnader och i helhet kunna ta ett större ansvar för ditt fastighetsföretags ekonomi.

Kursen vänder sig till

Denna grundkurs är till för alla som arbetar inom fastighetsbranschen och som behöver öka sin kompetens inom fastighetsekonomi. Du kan dra nytta av innehållet i kursen oavsett om du jobbar med förvaltning, utveckling, uthyrning eller administration.

Förkunskaper

Det här är en grundkurs men viss erfarenhet från fastighetsbranschen är en fördel för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig kursen.

Fler fastighetsutbildningar hos Newton

Kursmoment
I kursavgiften ingår även
Allmänna villkor
12 900 kr exklusive moms Anmäl direkt
Distans Kontakta oss!

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.