7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 14-15 maj
Göteborg 23-24 maj
1.5 dagar
Stäng
Kurs

Kompetensträff för bostadsuthyrare

Temat för kompetensträffen är socialt hållbara bostadsområden. Välkommen att tillbringa två intensiva, innehållsrika och roliga dagar tillsammans med bostadsuthyrare från olika bostadsbolag runt om i landet. Kompetensträffen löper över två lärorika dagar – utbildning och erfarenhetsutbyte i ett.

Mötesplats för bostadsuthyrare

Välkommen till fastighetsbranschens egen mötesplats för bostadsuthyrare! Kompetensträffen är platsen för dig som vill inspireras och få nya idéer för att lyfta blicken och diskutera nya arbetssätt. Dagarna innehåller gruppdiskussioner kring egna och andras erfarenheter, intressanta föreläsningar och nätverksbyggande med andra uthyrare – utbildning ger dig inspiration, insikter och nya kunskaper.

Kompetensutbyte dag 1

Innan kompetensträffen skickas en enkät till dig och andra deltagare för att ta reda på vad just du vill diskutera och utbyta erfarenheter kring. Utifrån alla deltagares svar tar vi fram frågeställningar och intressanta diskussionsunderlag. Sedan varvas grupparbeten i mindre grupp med diskussioner i stor grupp.

Inspirationsföreläsning dag 2

Som bostadsuthyrare har du en av de viktigaste rollerna i länken mellan bostadsbolag och människa. Det här är en inspirationsföreläsning, där vi utforskar kraften i social hållbarhet, relationen mellan de tre hållbarhetsdimensionerna och dess omvandlande potential för fastighetsmarknaden.

Är du redo att leda förändringen mot en mer hållbar och inkluderande framtid inom fastighetsbranschen?

Oavsett om du är ny inom ämnet social hållbarhet eller redan är en engagerad praktiker, kommer denna föreläsning att ge dig ny kunskap, perspektiv och motivation att göra skillnad.

Denna unika session är designad för att utrusta dig med insikter, verktyg och inspiration för att integrera hållbarhetsprinciper i verksamheterna och bidra till ett mer rättvist och inkluderande samhälle.

Möt Tina Lindh - En av Sveriges främsta experter inom social hållbarhet kopplat till fastighets- och stadsutveckling.

Tina Lindh kommer under denna förmiddag ta dig på en resa från teori till praktik, belysa verkliga exempel på framgångsrika hållbarhetsinitiativ och erbjuda en plattform för diskussion och nätverkande med likasinnade.

Med nästan 10-års erfarenhet från fastighetsbranschen med fokus på utveckling och social hållbarhet är Tina Lindh en av Sveriges främsta experter inom social hållbarhet kopplat till fastighets- och stadsutveckling. Tina drivs av frågor som skapar ett bättre välmående, mer jämlika och rättvisa platser för alla människor.

2018 belönades Tina med ett pris utav SGBC för sitt arbete inom social hållbarhet. Idag driver hon eget bolag, Equity Places, med fokus på holistisk hållbarhet kopplat till affären inom fastighetsbranschen.

Missa inte chansen att vara i framkant av branschens utveckling mot en mer hållbar och inkluderande framtid!

Anmäl dig här!

Moderator - Jessica Andersson och Elisabeth Stenson
Datum Plats & Pris
Allmänna Villkor
Allt var bra. Kände mig nöjd och belåten när jag åkte därifrån. Gruppdiskussionerna flöt på från första minuten. Vi bytte erfarenheter och tipsade varandra utan konkurrens. Mycket avslappnat och proffsigt arrangerat!
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 14-15 maj
Göteborg 23-24 maj
1.5 dagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.