Kontakta oss Kalendarium English Svenska
Logga in
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 4-5 maj 2023
Göteborg 11-12 maj 2023
Malmö 24-25 maj 2023
1.5 dagar
Stäng
Kurs

Kompetensträff för Bostadsuthyrare

Tillbringa två intensiva, innehållsrika och roliga dagar tillsammans med uthyrare och säljare från olika bostadsbolag runt om i landet

Välkommen till fastighetsbranschens egen mötesplats för bostadsuthyrare!

Vi utlovar intressant erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande under trevliga former. En plats där du kan inspireras och få nya idéer för att lyfta dig själv och ditt företag.

Vardagens höga tempo

Det höga tempot på våra arbetsplatser och den allt mer slimmade personalstyrkan innebär ofta att det inte finns tid för att prata om och diskutera nya arbetssätt. På kompetensträffarna fyller vi det behovet. Vi skapar en grundstruktur i alla gruppdiskussioner som bygger på deltagarnas egna erfarenheter och engagemang.

Erfarenhet och nätverksbyggande dag 1

Innan kompetensträffen skickar Newton ut en enkät till dig för att ta reda på vad just du vill diskutera och byta erfarenheter kring.

Jessica Andersson (Newton) och Elisabeth Stenson arbetar fram intressanta frågeställningar och intressanta diskussionsunderlag utifrån deltagarnas svar. Tillsammans varvar de grupparbeten i mindre grupp med diskussioner i stor grupp.

Datum Plats & Pris
Om Jessica Andersson och Elisabeth Stenson
Allmänna Villkor
Allt var bra. Kände mig nöjd och belåten när jag åkte därifrån. Gruppdiskussionerna flöt på från första minuten. Vi bytte erfarenheter och tipsade varandra utan konkurrens. Mycket avslappnat och proffsigt arrangerat!
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 4-5 maj 2023
Göteborg 11-12 maj 2023
Malmö 24-25 maj 2023
1.5 dagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.