Kontakta oss English Svenska
Logga in
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 14-15 maj 2024
Göteborg 16-17 maj 2024
Södra Sverige 24-25 maj 2024
1.5 dagar
Stäng
Kurs

Säljare & uthyrare – utbildning & kompetensträff

Tillbringa två intensiva, innehållsrika och roliga dagar tillsammans med uthyrare och säljare från olika bostadsbolag runt om i landet. Kompetensträffen löper över två lärorika dagar som du får tillbringa tillsammans med andra säljare och uthyrare – utbildning och erfarenhetsutbyte i ett.

Mötesplats för bostadsuthyrare

Välkommen till fastighetsbranschens egen mötesplats för bostadsuthyrare och säljare! Kompetensträffen är platsen för dig som vill inspireras och få nya idéer för att lyfta blicken och diskutera nya arbetssätt. Dagarna innehåller gruppdiskussioner kring egna och andras erfarenheter, intressanta föreläsningar och nätverksbyggande.

Erfarenhet och nätverksbyggande

Kompetensutbyte dag 1

Innan kompetensträffen skickas en enkät till dig och andra deltagare att ta reda på vad just du vill diskutera och utbyta erfarenheter kring. Utifrån alla deltagares svar tar vi fram frågeställningar och intressanta diskussionsunderlag. Sedan varvas grupparbeten i mindre grupp med diskussioner i stor grupp.

Inspirationsföreläsning dag 2

Information kommer.

Moderator - Jessica Andersson och Elisabeth Stenson
Datum Plats & Pris
Allmänna Villkor
Allt var bra. Kände mig nöjd och belåten när jag åkte därifrån. Gruppdiskussionerna flöt på från första minuten. Vi bytte erfarenheter och tipsade varandra utan konkurrens. Mycket avslappnat och proffsigt arrangerat!
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 14-15 maj 2024
Göteborg 16-17 maj 2024
Södra Sverige 24-25 maj 2024
1.5 dagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.