English
English

Känner du till YH-kurser?

Jobbar du och söker ny inspiration? En kort YH-kurs är perfekt för dig som vill prova något nytt eller fördjupa dig samtidigt som du arbetar. På bara 12 veckor kan du utforska nya ämnen och få ny inspiration – helt kostnadsfritt!

Publicerad:

Njut av att lära nytt – testa en kort YH-kurs!

Ibland är det inte de stora kliven i arbetslivet som gör skillnad, utan de små stegen vi tar för att må bättre och hitta ny inspiration. Det är precis vad en kort YH-kurs handlar om. Varför inte ge dig själv möjligheten att växa lite, utforska nya områden och kanske upptäcka en dold passion?

Inga förpliktelser, bara möjligheter

Dessa kurser är tänkta att vara lätta att ta sig an, även med en fullspäckad vardag. På bara 12 veckor kan du dyka in i ett helt nytt ämne, helt kostnadsfritt. Och vem vet? Det du lär dig kan öppna nya dörrar, oavsett om det handlar om karriärutveckling eller personlig tillväxt.

För att det känns bra

Det unika med en kort YH-kurs är möjligheten att bara testa. Utan stora krav eller bindningstider kan du ge dig hän åt lärandet och se vart det leder. Det handlar inte bara om att lägga till en rad på ditt CV – det handlar om att ge dig själv chansen att känna dig lite bättre.

Känner du dig nyfiken?

Att anmäla sig till en kort YH-kurs är ett enkelt sätt att tillföra lite extra glädje och nyfikenhet i ditt liv. Om du känner att det här kan vara något för dig, varför inte slå till? Det är en chans att ge ditt dagliga liv en liten, men meningsfull, twist.

Våra korta YH-kurser med start hösten 2024:

Dela artikeln

Liknande