Kontakta oss English Svenska
Logga in
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 5-6 dec
2 dagar
Stäng
Kurs

Kompetensträff för fastighetsförvaltare

Välkommen till den ultimata kompetensträffen för fastighetsförvaltare! Denna tvådagars träff är den perfekta mötesplatsen för dig som vill utveckla dina kunskaper och nätverka med likasinnade yrkesverksamma inom branschen.

Fastighetsförvaltarnas mötesplats för erfarenhetsutbyte

Som fastighetsförvaltare är det avgörande att hålla sig uppdaterad och anpassa sig till den ständigt föränderliga branschen. På denna träff kommer du inte bara att utbyta erfarenheter med likasinnade kollegor, utan du kommer också att låta dig inspireras av deras insikter. Det är en perfekt plats för erfarenhetsutbyte och utbildning, där du kan stärka dina färdigheter och bli en del av ett nätverk som strävar efter att höja kompetensen och prestationerna inom fastighetsförvaltning.

Fokus på hållbarhet och effektivisering.

Kompetensträff dag 1 - Teknisk hållbarhet och effektivisering

Teknisk hållbarhet och effektivisering är avgörande för fastighetsförvaltare som vill uppnå både ekonomisk och miljömässig framgång. Har du grepp om fastighetens energianvändning? Hur kan man skapa en metod och ett arbetssätt för att hitta husets energitjuvar? Under den första dagen av vår träff kommer energigurun Willy Ociansson att inspirera oss med sina erfarenheter och best practice kring eco-driving av en fastighet.

Därefter kommer vi att diskutera nya initiativ för att lösa de mest aktuella frågorna kopplade till miljö, ekonomi och driftoptimering.

Willy har ägnat hela sitt vuxna liv åt energi i alla dess former både inom processindustrin och hos stora fastighetsägaren över hela Sverige. Han är dessutom innovatör med många uppfinningar inom energiområdet på sitt samvete. Willy har bl.a. utnämnts till "Årets Energirådgivare” av Energimyndigheten och ”Årets Innovatör”

Förvaltarnas framtid med digitalisering

Kompetensträff dag 2 - Framtiden och digitaliseringen

Digitaliseringen påverkar givetvis fastighetsbranschen, och det är viktigt att hålla jämna steg med utvecklingen. Under den andra dagen av kompetensträffen kommer vi att fördjupa oss i vad digitaliseringen innebär i praktiken för fastighetsförvaltningen. Seminarierna och workshoparna kommer att fokusera på hur du kan använda digitaliseringen till din fördel i ditt dagliga arbete.

Besök på KTH Live-In Lab: Spetsforskning och innovation för hållbara bostäder

Vi besöker en verklig levande laboratoriemiljö där nya teknologier och hållbara byggnadskoncept testas och utvecklas i verkliga bostadsmiljöer. Här kommer du inte bara att ta del av abstrakt forskning utan konkreta projekt som redan har gett värdefulla resultat.

"Vi är väldigt glada att kunna visa upp konkreta forskningsprojekt som redan givit oss värdefulla resultat. Exempelvis i Batteriprojektet, som är vår största satsning där vi har byggt ett batterirum och kopplat ihop solcellerna i en av byggnaderna med batteriet från Northvolt, säger Mikael Dimadis, projektledare på Einar Mattsson."

Här kan du läsa mer om KTH Live-In Lab

Bygg nätverk med andra i branschen

Nätverkande är en viktig del av kompetensträffar. Denna träff ger dig en möjlighet att träffa kollegor och experter inom branschen för att dela erfarenheter och bygga nätverk. Du kommer också att lära dig nya tekniker och strategier som du kan implementera i ditt arbete direkt efter träffen.

Boka din plats nu och bli en del av ett nätverk av yrkesverksamma fastighetsförvaltare som strävar efter att höja sin kompetens och prestationer på den ultimata kompetensträffen.

Progam
Plats
Moderator - Mia Inde och Jessica Andersson
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Stockholm 5-6 dec
2 dagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.