Kontakta oss English Svenska
Logga in
7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Datum kommer
1.5 dagar
Stäng
Kurs

Kompetensträff för fastighetsförvaltare

Nu kan du äntligen träffa fastighetsförvaltare från hela Sverige för erfarenhetsutbyte under två intensiva, roliga och innehållsrika dagar.

Fastighetsförvaltarnas mötesplats för erfarenhetsutbyte

Sedan många år har bostadsuthyrare träffats för erfarenhetsutbyte, kompetensutveckling och nätverksbyggande. Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda samma möjlighet för dig som arbetar som fastighetsförvaltare.

Under två dagar får du möjligheten att träffa kollegor i branschen och diskutera aktuella ämnen, dela med dig av dina erfarenheter och bygga nätverk.

Dagarna tillsammans fylls med branschens fokusområden och det kommer finnas många möjligheter till diskussioner. Dessutom vi har bjudit in flera kompetenta och erfarna föreläsare som erbjuder seminarier inom aktuella ämnen.

Fokus på trygghet, hållbarhet och effektivisering.

Kompetensträff dag 1

Hur kan dialog och samverkan ge förutsättningar för trygga hem, platser i samhället och verksamheter.

Tankar kring hållbarhet och effektivisering skapar många nya initiativ för att lösa många frågor kopplat till miljö, ekonomi och driftoptimering. Hur jobbar vi och hur ser lösningarna ut för dina kollegor i branschen? Vi delar erfarenheter och best practice.

Fokus på framtiden och digitaliseringen

Kompetensträff dag 2

Termer som Proptec och digitalisering kommer ofta upp när vi tänker på framtiden i branschen. Men vad betyder det i praktiken och hur kan detta se ut i fastighetsförvaltningens vardag?

7 900 kr (+ 3 100 kr boende & måltider) exklusive moms Anmäl direkt
Datum kommer
1.5 dagar

Vill du veta mer om utbildningen?

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får all information du vill ha.